Fina smycken och spännande samarbeten

Fina smycken och spännande samarbeten

Jag har ett smycke som jag bara älskar! Det är en ängel i guld med rosa stenar, som jag ofta bär. Ängeln har jag fått av Margarete som driver nätbutiken By Margarete Nudel. Hon var en av alla företag som jag kontaktade inför Lilla Bloggdagen (gå med i vår FB-grupp om du vill vara med nästa gång) och som tackade ja till ett samarbete. På så sätt fick jag ängeln, det är nämligen en av alla hennes fina grejer och den rosa betyder extra mycket eftersom just den bidrar med pengar till cancerforskningen.

Nu är Lilla Bloggdagen över för den här gången, men vårt samarbete fortsätter. Så igår var jag med Margarete på en föreläsning om hur man startar och driver en nätbutik. Föreläsningen var egentligen en hel dag med aktiviteter för bloggare arrangerad av Business Bloggers. Margaretet var där tillsammans med Vendre som byggt upp hennes nätbutik. Å jag fick alltså hänga med och ta del av alla smarta tips och råd som alla delade med sej av. Hur bra som helst!

Det var flera företag på plats, så vi fick veta en massa bra om att starta företag som bloggare, skatteregler, olika sätt att tjäna pengar på bloggen och det där att nischa sej (som jag alltså vägrar). Just Margarete berättade om sin stickning som terapi som till slut gjorde att sjalarna var så många att det svämmade över, vännerna ville inte ha fler och någon föreslog att hon skulle sälja dem. Idag är de där sjalarna smycken, kläder och skor och numera det hon lever på och har flera anställda. En himla cool resa, absolut värd att berättas!

Å nu har ytterligare ett litet samarbete på gång… men det är lite hemligt än så länge… håll koll så får ni snart veta allt. Tills dess kan ni köpa en ängel, ta gärna en med rosa stenar och stöd cancerforskningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *