Ännu mer julklappstips!

Ännu mer julklappstips!

Jag vet att det är fler än jag som fotar mycket och har MÄNGDER med bilder liggande. Det är himla synd om de förblir liggande tycker jag… så jag använder så många jag kan på alla möjliga olika sätt.

Ett av sätten är att ha dem för att skydda min mobil. Jag gjorde ett fodral på Smartphoto som jag bara älskar!!! Så himla fint blev det, med mitt bloggnamn och mitt riktiga namn – så nu vet jag vad jag heter  🙂

Jag har även gjort almanackor, pussel, fotoböcker och en massa annat. Det bästa jag gjort är fotoböcker över sönernas första 9 år. Jag tog största fotoboken och fyllde med bilder, inscannade teckningar och önskelistor. Det blev tjocka böcker, över 50 sidor… å de blev såååå fina!!! Killarna älskar dem och särskilt att deras teckningar fanns med.

Nu håller jag på med följande 9 år. Jag tänkte att böckerna skulle sluta med deras 18-årsdag, men de kommer att sluta med vår Gambia-resa istället. Jag har hållit på länge… men är långt ifrån klar och den där Gambiaresan är det snart 2 år sedan vi kom hem ifrån… men men. En dag ska jag bli färdig, kanske till den är julen – kanske inte! Man vet aldrig.

Mitt tips är iaf att kolla in Smartphotos sida och se allt som går att göra med bilderna som bara ligger där och väntar på att bli använda och få visas upp. Jag har alltid varit nöjd med resultatet, hoppas du också blir det. Använd era bilder ochn låt dem komma till glädje även för andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *