Fixar prickar idag…

Fixar prickar idag…

Vännen jobbar, jag och killarna har sovit lääänge. Baileys kom hem igår och har legat hos mej nästan hela natten. Han är lite rolig den där hunden, han skiftar mellan att ligga vid mina eller Vännens fötter. Precis som om han inte kan betämma sej för vem han gillar mest  😉
 
Idag ska Junior träffa sin flickvän, så jag och Senior bli ensamma en del av dagen. Vi ska gå en sväng med Baileys och sen får Senior bestämma lunch och laga den med mej. Han har jiddrat om Lapskojs i flera dagar nu, så det lutar väl åt det. Iaf enkelt att göra!
 
Jag ska skriva om några av inläggen från Polen och sätta dit prickar på bokstäverna. Enklare att läsa då. Sen ska jag försöka lägga in lite bilder också och skicka på framkallning. Jag tycker om att göra fina album över våra resor, och då måste man ju framkalla bilderna. Så det får bli ytterligare ett projekt idag.
 
Idag skiner solen, så det får nog bli lite sola också…
Ha en bra dag allihopa!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *