Vi blev granskade…

Vi blev granskade…

Förmiddagen gick fort! Rätt som det var, var det dax att åka och jobba. På jobbet fick vi en liten överraskning…
 
Viktväktarna har som regel att besöka sina konsulenter ungefär en gång per år. Vi hade klass besök för bara någon månad sedan och trodde att det var klart för i år. Icke… idag kom både vår närmaste chef och hennes chef…
 
Jag och Vännen har ifrågasatt väldigt mycket, befogat och konstruktivt. Vi har väl inte blivit jättepopulära för detta, men respekterade tror jag? Hur som helst så har vi lämnat kritik och fått en del tillbaka, så det var med stigande intresse som jag hälsade dem välkomna.
 
Lektionen gick ungefär som vanligt. Vännen gjorde sitt och jag gjorde mitt. Vi hade en ganska stor klass med många nya. Dagen innan lön säljer vi inte så mycket, men det blev ok ändå. Efter lektionen ska de då lämna sina synpunkter på vårt jobb, särskilt Vännens och ge tips på förbättringar. De hade nästan inget alls att säga, nästan bara positiva tillrop – härligt!
 
Så nu känns det ganska bra faktiskt! Vi vet att vi är bra på det vi gör och att andra också tycker det. Vi kan ge kritik befogat och har rätt till det. Fy sjutton va bra!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *