Följetången om mitt kök…

Följetången om mitt kök…

Jag blir snart galen! Det verkar gå troll i mitt kök!
 
I Januari hade vi översvämning i köket och för två veckor sedan blev jag av med avfuktaren och fläkten som torkat upp utrymmet.
 
Jag blev lovad att snickarna skulle komma och bygga upp köket igen snabbt och att allt skulle bli som vanligt igen. Inget har hänt! Jag har ringt Försäkringsbolaget flera gånger i veckan och de tjatar i sin tur på byggfirman. Idag ringde jag igen och det visar sej att just ”min” snickargubbe är på sportlov. Jamen, va f-n!!! Skicka en annan då!!!
 
Nu ska de höra av sej till mej direkt på måndagmorgon och har jag inte hört något innan lunch  på måndag, så förklarar försäkringstanten krig mot byggfirman.
 
Jag blir snart galen av att inte ha ett fungerande kök. Visst, jag har ju en fungerande diskbänk och en spis – men ren betong på golvet och bara halva innerväggar… Det är skitigt av betongdammet och alla köksprylar står i flyttkartonger i vardagsrummet.
 
Kör de bara igång, så kommer det inte ta en vecka ens att återställa det. Jag vill ha tillbaka mitt kök NU!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *