För gammal för fest

För gammal för fest

Herregud säger jag bara! Jag är inte längre gjord för att gå på fest, dricka lite vin och komma hem vid 2 på natten. Idag är jag helt utslagen. Kan man bli för gammal för fest?

Martins företag firade 20 år igår och ställde till med stor fest för anställda, fd anställda och kunder. Det var trerättersmiddag, fri bar, jättetrevliga människor och härlig underhållning. Maten var såååå god! Jag vet inte vad cateringfirman hette, men mat kunde de laga – det är ett som är säkert.

Till förrän fick vi sparris med lax, sedan blev det kalvfilé med potatissallad och alltsammans avslutades med en himmelsk pannacotta. Till detta fick vi olika viner, men jag höll mej som vanligt till mitt vita och cola zero – har fortfarande inte lärt mej det där med rött vin trots alla vinprovningar som jag varit på.

Självklart ville jag visa upp min bästa sida och ville ju även att Martin skulle tycka om det han såg såklart och vara stolt över mej. Så det mesta av dagen gick åt till att piffa. Jag började med ett pass på gymmet och sedan fotvård. Jag smörjde fötterna med Rosenseriens magiska fotkräm som doftar pepparmynta och målade naglar både på tårna och fingrarna. Jag velade mellan rosa klänning och rosa naglar eller vit klänning och aprikosa naglar, men eftersom skorna var rosa så blev det till slut vit klänning och rosa naglar. Till detta Caroline Svedboms fina smycken med rosa stenar, som jag hade på vårt bröllop. Strax före 17 var jag klar och drog iväg.

Martin kom och mötte mej och gillade absolut det han såg. Min man är väldigt generös med komplimanger och överöser mej fina ord varje dag. I hans ögon är jag finast i världen och det känns ju väldigt lyxigt att någon faktiskt tycker det om en.

Festen var väldigt lyckad, jag har lärt mej namnen på några till av hans kollegor. Tänk så lätt det var med ansikten och namn för bara några år sedan, nu fäster det inte alls på insidan av skallen. Men några kan jag iaf nu.

Vi kom hem vid 1.30, jag vaknade vid 9 imorse, en stund senare kom mina föräldrar hit med pälsbollen som fick liv i Martin också. Å idag är jag sååå trött! Har slumrat på soffan, får inget gjort… Martin tittar mest på fotboll och jag försöker skriva lite. Jag som är trött i vanliga fall är ett vrak idag, utan att ha druckit särskilt mycket alls. Det märks att man inte är 22 längre… Men kul var det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *