Förra årets summering…

Förra årets summering…

Den 31/12 2006 skrev jag följande blogg…


Önskningar inför 2007


Jag önskar *att det bara blir snö jan-mars och att våren och sommaren sedan blir varma och sköna.  *att barnen når sina mål i skolan till sommaren. *att vi verkligen kan skaffa den där hunden vi vill ha. *att vi får vara friska. *att allt blir lite lättare och att livet inte blir riktigt så konfliktfyllt som under 2006. *jag får ett nytt roligt uppdrag och blir insläppt i politiken igen.Jag lovar *att gå ner ca 7 kilo *att laga nyttigare mat *att röra på mej mer *att bli en gladare mamma
 
Håller Ni tummarna för att allt detta går i uppfyllelse?
 
Hur blev det då?
Jo, det var väl snö januari-mars ungefär… så det stämde ju. Våren blev varm, men sommaren en halv katastrof… tyvärr. Barnen nådde sina mål och vi skaffade ju den där valpen som vi önskade! Juniors axel var inte så bra, men i övrigt var vi väl ganska friska. Och riktigt lika många konflikter som under 2006 har vi inte haft runt oss eller i vår familj heller. Jag fick uppdrag i disktriktets styrelse och Länsrätten.
 
Hur var det med löftena då?
Jodå, jag gick iaf ner 4 av de utlovade 7 kilona. Jag har definitvt rört på mej mer tack vare Baileys. Lite nyttigare mat har det också blivit och en gladare mamma har jag varit. Så jag har iaf hållit mina löften ganska bra.
 
Vad ska vi säga om 2008…?
* Jag ska gå ner åtminstone 2 kg till * Försöka hålla bättre ordning * Slänga en sak för varje ny sak jag köper…
 
Så stämmer vi av om ett år igen.
 
GOTT SLUT!
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *