Fyra dagar ledigt!

Fyra dagar ledigt!

Längtar tillbaka till sommaren

Som ni kanske kommer ihåg så har jag ju numera fyra dagars helg. Fredag, lördag, söndag och måndag, eller… tom tisdaglunch är jag faktiskt ledig  🙂  Då borde man ju hinna ganska mycket, eller hur? Vi får väl se, säger jag…

Jag sover ju ganska dåligt pga min sömnapné, så det viktigaste är att jag kan sova tills jag vaknar av mej själv och att jag vaknar utvilad. Det händer ganska sällan, just nu vaknar jag oftast med huvudvärk. Idag är det även halsont och lite snuva  🙁

Eftersom minnet tar stryk av dålig sömn, så har jag listor i almanackan för att komma ihåg det jag ska göra. Det finns egentligen inga måsten, bara borden. Som att jag borde tvätta, städa, röja förråd, handla, fixa trädgården, avsluta veckans jobb, slänga skräp och lite annat smått och gott. Men jag gör sakerna i min takt och stryker dem vart efter. Det jag inte hinner den här helgen, flyttas över till nästa.

Junior och Martin är i skolan, Senior är hemma fram till lunch sen ska han jobba. Å jag och Baileys drar oss för att gå ut, det är bara 4 grader och han har flyttat över till den varma platsen i sängen som jag precis har lämnat. Det känns som en bra dag idag! Jag mår helt ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *