Ge bort 80 miljoner!

Ge bort 80 miljoner!

Ett par i Kanada har vunnit 80 miljoner och gett bort det mesta till välgörenhet. Om detta går det att läsa här. Först såg de till att deras närmaste hade det de behövde och sen gav man bort resten till dem som vårdat kvinnan i hennes cancer. Rätt eller fel? Vad tycker ni?

Jag spelar på lotto varje vecka och väntar förståss på den stora vinsten 🙂
Hade jag vunnit så mycket pengar, så är planen helt klar hur jag skulle göra. Först skulle jag ta kontakt med en snickare och berätta om allt jag ville ha gjort hemma. Burspråk i köket, renovering av alla rum osv. Sen skulle jag boka en resa till hela familjen, åka iväg och vara borta under hela renoveringen!

När vi kom hem skulle vi ha ett fint boende och kunna sätta oss ner och fördela resten av pengarna. Självklart skulle vi byta ut bilen och köpa en till, så vi hade varsin. Sen skulle en del pengar sättas undan till killarnas boende och framtid. Våra föräldrar skulle få vad de behöver och även alla mina extrabarn.

Sen kommer den spännande biten… jag vill ju upprätta en fond som man kan söka pengar ut. Med så mycket pengar kunde jag iofs ha fler fonder… en för dem som vill vara hemma med sina barn istället för att ha dem på dagis och en för familjer med NP-diagnoser, särskilt adhd och tourettes syndrom.

Sen skulle jag köpa en gård så vi kunde starta vår fetmaklinik och vårt tjockiskollo. En gård dit folk kan komma för att få hjälp med sin övervikt och dit barn kan komma på sommaren för att gå ner i vikt tillsammans med sin familj.

Detta får bli mitt välgörenhetsprojekt. Vi behöver egentligen inte så mycket pengar, bara så vi klarar oss. Att kunna ge bort pengar till mina hjärtefrågor skulle ju vara jättehäftigt! Och att sen kunna öppna den där kliniken skulle vara en dröm. Men först ska man ju vinna de där pengarna… ikväll händer det kanske!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *