Så där ja!

Så där ja!

Man hinner inte allt man tänkt sej, men bra mycket!

Listan idag var inte särskilt lång, men det vara såna där ”långliggare” som vi borde gjort för länge sen men inte gjort. Så alla här hemma sattes i jobb, Senior har tur… han är på rymmen med mormor och morfar 🙂

Junior röjde i sitt rum och när han var färdig med det hjälpte han mej att slipa trappräcket. Jag röjde vårt sovrum och körde sen oxå igång med trapptäcket. Mandisen tittade på… och då satte jag även henne i jobb. Hon fick leta fram bilder på Baileys sedan han var liten som vi ska använda till en grej. Martin smet från sovrumsstädningen, men tog istället tag i köksröjningen och sen även badrummet.

När vi slipat klart räcket fortsatte jag med ena kanten på trappen. Å efter det spacklade jag alltihop. Torktiden är 8-10 timmar, så imorrn blir det en ny slipning och sen ska jag grundmåla. Skönt att få det gjort!

Det blev ingen fönstertvätt, men det tar vi nog imorrn. Då måste vi byta till vinterdäck också. Tydligen ska det bli rejält med blötsnö på tisdag och riktigt kallt på kvällar och nätter. Så det är väl bara att acceptera att vintern är på ingång. Blä!

Just nu känner jag hur dofter sprider sej i huset. Vi har en stek på gång i ugnen, Junior har önskat mat igen. Så om någon timme blir det fransyska med pommes och bearnaise. Jodå, både pommes och bearnaise är ok när man är Viktväktare. Det finns pommes med bara 2,5 % fett och bea med 8% fett. Sen beror det förståss på hur mycket man tar av det… men jag måste få plats med chokladpuddingen som vi ska ha till efterrätt också 🙂

Jag har haft en mycket bra dag idag! Mycket gjort men i ett lagom tempo – härligt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.