Gemensam nämnare: kaos…

Gemensam nämnare: kaos…

Jag är supertrött! Det har varit lite för mycket att göra och alldeles för dålig nattsömn under en längre tid. Jag brukar säga att man väljer själv hur livet ska se ut, men ibland kör det ihop sej ändå lixom…

För någon vecka sedan frågade jag Shirley Clamp om hon kunde tänka sej att signera 30 kokböcker för att glädja våra medlemmar. Snäll som hon är så sa hon ”Självklart!”. Det är lixom Shirley i ett nötskal, hon är otroligt vänlig och står till tjänst mer än hon kanske borde.

Vi har haft lite problem att hitta en tid som funkar för oss bägge, men idag fanns det en lucka då vi var lediga alla tre. Martin skulle ju också följa med eftersom jag inte kan bära alla böcker själv och för att han också ville fika med oss  🙂

Tidiga förmiddagar hör inte till min favorittid på dagen direkt, men ibland får man offra sej och det gör jag gärna för henne! Så jag gick upp redan vid 8 och satt på tåget in till stan kl 10.07. Efter lite letande hittade vi rätt café och där satt en liten osminkad, trött sångerska och väntade på oss.

Vi tog varsin fika, pratade och Shirley signerade böckerna vi hade med oss. Martin var den enda av oss som var pigg och hade huvet i behålla, medan vi andra två mest satt och fnissade och inte riktigt visste varken var vi var eller vad vi gjorde. När vi fikat klart och böckerna var signerade lämnade vi henne och gick tillbaka till tåget medan hon skulle plugga in nån låttext som skulle spelas in efter lunch. Hoppas det gick bra!

Så nu hoppas vi att våra medlemmar blir glada och köper många kokböcker. Nu ska vi äta lite lunch och sen ska jag sova en stund, jag ser verkligen sååå trött ut på bilden… Så en liten tupplur innan jobbet är nog på sin plats.

Tack fina Shirley för att Du är Du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.