Gillar grejer på väggarna

Gillar grejer på väggarna

*** Samarbete med Pixers***

Jag gillar inte prydnadssaker och krusiduller, däremot gillar jag tavlor och saker man kan ha på väggarna. Jag köper aldrig smågrejer eller souvenirer när jag är ute och reser om de inte är väldigt små och går att ställa i skåp eller kan sitta på väggen.

Jag gillar ju att resa och har ganska mycket grejer på väggarna i form av tavlor och foton, köpta lite överallt i världen. Men jag skulle vilja ha en världskarta, den gamla blev helt enkelt utsliten. Den skulle sitta i vardagsrummet och påminna om hur stor och spännande världen är och hur mycket det finns att se överallt. Å jag skulle gärna ha en fototapet i sovrummet, tänk att vakna upp på en sandstrand. Tyvärr har vi snedtak så det är svårt att fixa det.

Pixers har massor, och då menar jag mängder, med tapeter, tavlor, poster, fototapeter och en massa annat som piffar till rummet lite extra. Jag har hittat mina två favoriter, vilka blir dina?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *