Glee!

Glee!

Har ni sett tv-serien Glee? Om inte: gör det!

Det handlar om en gymnasieskola nånstans i USA. Om både ungdomarna, lärarnas och föräldrarnas olika problem. Här finns alla; nördarna, idrottsfreaken, snyggingarna, töntarna, bögarna, tjockisarna mfl. Det handlar om vardagsproblem, relationer, ätstörningar, ofrivilliga graviditeter, tonårstankar och mycket mer!
Det är en ganska snabb handling med ungefär lika mycket musik som snack. Å vilken musik sen! Alla som är med i serien kan verkligen sjunga och man blandar musikstilar hejvilt. All musik för handlingen framåt och man slutar aldrig förundras över hur mycket bra musik det finns och hur mycket texterna faktiskt betyder.

Jag hade bara sett att det fanns ett program som hette Glee, inte mer än så. Trodde det var något i stil med High School musical och det var jag inte särskilt intresserad av. Men så hade Oprah besök i sitt program av Glee-gänget och jag blev lite nyfiken. Flera kompisar på bla Facebook hade också skrivit en del om Glee, så jag kollade med Mandisen om hon visste vad det var och det visste hon ju självklart! Så Martin skakade fram första säsongen och hela familjen bänkade sej. Sen var vi fast!

Nu sitter hela familjen , utom Senior, och kollar avsnitt efter avsnitt. Vi har nu nästan plöjt igenom första säsongen och kan inte vänta till vi får se nästa och nästa program. Eftersom vi vill se avsnitten tillsammans blir det inte så ofta eftersom vi inte lyckas sätta oss ner samtidigt så ofta. Man blir glad av den här serien och får nya samtalsämnen. Jag tror att vi alla kan rekommendera alla med tonårsbarn att se serien tillsammans.
Testa! Ni kommer inte att ångra er  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *