Redan söndag!

Redan söndag!

Satt och bläddrade igenom almanackan och konstaterade att mars är lite körig. Det har varit och kommer att vara en del läkarbesök för både mej och killarna. Martin har tandläkaren ungefär en gång i veckan och så ska vi jobba också. From nästa helg är det simtävlingar några helger i sträck oxå… det blir några grejer extra varje vecka, plus jobb och Martins företagsklasser. Bara nästa vecka startar han två klasser till, då är han uppe i 10 klasser i veckan. Å däremellan ska jag planera in så jag hinner sova… det är just nu viktigare än att äta  :-S

För att underlätta lite satt vi och gjorde matsedel för flera veckor framåt, medan vi tittade på Vasaloppet och åt frukost. Bara att ha fixat matplaneringen minskar stressen massor! Sen att den kommer att ändras vart efter dagarna går, är en helt annan sak. Vi har iaf en grund att gå efter.

Igår kom killarna hem, de har haft några härliga dagar uppe på Åre Skutan. Någon timme efter att de kom hem kom Mandisen och hennes familj hit för att äta kräftor. 3 kg kräftor och 1 kg räkor senare var vi rejält mätta. Medan vi åt tittade vi på melodifestivalen och förundrades över hur illa skött det varit i år… när kräftorna tagit sej längre ner i magen fixade ungdomarna efterrätt i form av varm fruktsallad och glass. Sååå gott! Åsså ett avsnitt av Glee och sen åkte Mandisens familj hem och vi stupade i säng. En skön dag!

Idag har vi inga bestämda planer. Vi kollar Vasaloppet och skidtävlingar i största allmänhet. Jag ska nog plöja igenom lite tidningar. På ett av våra ställen där vi jobbar har de pappersinsamling och där hittar jag alltid mängder med veckotidningar som jag tar hem och läser. Men högarna börjar bli VÄLDIGT stora nu, så det är väl bara att försöka läsa undan lite. Sen går tidningarna vidare till mamma och svärmor. Visst är vi miljövänliga och ekonomiska? Alltid nåt!

Solen skiner, det är plusgrader och takdropp. Kanske blir en fika på trappen idag?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *