Ha! I´m back!

Ha! I´m back!

Idag var det betydligt roligare att ställa sej på vågen. 1,1 kg hade jag lyckats göra mej av med! Så nu är jag på g igen… tydligen gör jag bra ifrån mej varannan vecka och halvdåligt varannan. Bara att acceptera…

Det innebär att jag tagit bort prick 4 kg från min lilla kropp och det i sin tur betyder ungefär en klädstorlek. Det betyder också att jag är tillbaka i vikter som jag hade 2009, så ett helt år har jag lyckats förinta  🙂

Bara resten kvar…

Idag skiner solen och det fläktar lite lätt. Perfekt dag för att tvätta lakan! Så de snurrar i maskinen för att hängas i solen om ett par timmar. Nu ska Baileys få klorna klippta, sen en rejäl promenad för att slipa ner de vassa kanterna. Kanske blir det en tur till stranden? Juniors kompis K åker hem imorrn, så vi får hjälpa honom att suga ut det gottaste ur Öland innan han åker. Vi börjar också att plocka ihop oss så smått, inte många dagar kvar nu. Men det känns helt ok! Jag brukar ha ”åka-hem-ångest” men jag ser faktiskt fram emot att få komma hem till mitt fina hus och få träffa alla våra härliga medlemmar igen.

Snart är allt som vanligt igen och det är ganska skönt.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.