Håller iaf vikten

Håller iaf vikten

Veckans vägning var sådär… jag kan iaf hålla vikten… jag hade nämligen stått still sedan förra veckan. Martin hade gått ner ett hekto och jag stod alltså still. Så blir det när man ätit sushibuffé tre gånger på en och samma vecka och haft ett galet begär av godis under helgen. Så jag får väl vara nöjd antar jag?

Men nu måste vi verkligen skärpa oss! Jag bara måste skynda mej ner de där 3 kilona så jag får min remiss. Ska tillbaka till Dr Kompis om drygt två veckor och hade ju tänkt vara på rätt vikt då, men det kan jag glömma. På två veckor kanske jag kan ta ett kilo om jag är riktigt duktig. Vi måste helt enkelt sköta oss ALLA 7 dagar i veckan och inte bara perfekt i veckan och sedan lite halvdant på helgen. Det funkar ju bevisligen inte.

Den här veckan har vi inget att skylla på! Det enda som rubbar vår vardag är att vi ska på Villamässan på fredag, men då äter vi innan vi åker dit och försöker låta bli allt bjudgodis. Så den här veckan SKA jag ta bort 5 hekto, det ska jag! Då är jag på årsbästa. Så det är väl bara att sätta igång? Nu kör vi!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *