Håller du med?

Håller du med?

*** I samarbete med Flyg.nu***

Listan över årets mest populära destinationer, “Travellers’ Choice”, har presenterats av Tripadvisor. Listan består av de resmål som flest resenärer hyllat under det gångna året. London, Paris och Kreta ligger i topp – jag vet faktiskt inte om jag håller med…

London är ju toppen, men för mej mest en utgångspunkt för att se engelska landsbygden som är helt fantastisk. Visst är det väl kul i London, men landsbygden är bättre. Paris imponerade inte på mej alls när jag som 18-åring resten runt där och därför har jag heller inte varit tillbaka. Men jag vet att jag borde! Martin vill se det någon gång under sin livstid, så självklart kommer vi att åka dit en dag. Kreta är mysigt, lite för mycket turister vanligtvis bara. Det finns andra Grekiska öar som jag hellre rekommenderar.

Resten av listan då? Där finns ställen som lockar mer än andra och några som jag absolut inte vill åka till eller se igen. Bali, Sicilien, Lissabon och Tokyo ligger på listan att åka till. Barcelona, New York och Dubai kan man alltid åka tillbaka till. Thailand och Marocko är inte min grej, så de får vara. Jag har varit där, men inte Martin, skulle han vilja det får vi väl ta det ändå – men när vi sett det andra 🙂

Min topplista? Hmmmm, svårt… det beror ju på vad man vill ha. Men ska jag bara spontant säga något så blir det nog Seychellerna, Safari i Tanzania och Kryssning i Medelhavet eller Karibien.

Här är listan med årets (2020) 25 mest populära destinationer:

 1. London, England
 2. Paris, Frankrike
 3. Kreta, Grekland
 4. Bali, Indonesien
 5. Rom, Italien
 6. Phuket, Thailand
 7. Sicilien, Italien
 8. Mallorca, Beleariska öarna
 9. Barcelona, Spanien
 10. Istanbul, Turkiet
 11. Goa, Indien
 12. Dubai, Förenade Arabemiraten
 13. Dominikanska Republiken
 14. Bangkok, Thailand
 15. Hanoi, Vietnam
 16. Prag, Tjeckien
 17. Hoi An, Vietnam
 18. Rhodos, Grekland
 19. Kuba
 20. Siem Reap, Kambodja
 21. Marrakech, Marocko
 22. Lissabon, Portugal
 23. Tokyo, Japan
 24. Kyoto, Japan
 25. New York City, New York

Hur ser din topplista ut?

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook, följ mej på instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *