Tiden går liiiite för fort just nu

Tiden går liiiite för fort just nu

Jag är världens sämsta bloggare just nu. Förlåt! Å andra sidan är ju bloggen för min egen skull, för att hjälpa mitt minne. Så jag gör ju faktiskt lite som jag vill med den 🙂

Tiden går helt enkelt lite för fort just nu. De där 24 timmarna på dygnet räcker inte, särskilt inte som sömn och promenader prioriteras och tar typ hälften av dem. Fast egentligen räcker de, det är ju jag som prioriterar att sitta i fåtöljen och slöa/läsa/pilla med mobilen. Vila är faktiskt viktigt!

Sanningen är att jag är väldigt trött och sömnigt försöker att få ihop texter resten av året till Du i Fokus – så jag ska kunna lägga det åt sidan sedan. Så just nu sprutar vi ur oss nya recept, skriver dessa och massor med andra texter som sedan tidsinställs. Men hur mycket jag än skriver så känns det inte som jag kommer framåt.

Som lite paus i skrivandet försöker jag samtidigt att rensa i mailen, jag har tre aktiva inboxar – en privat och två till Du i Fokus. Jag ligger konstant efter, trots att jag flaggar sånt som ska svaras på snabbt. Hur gör folk? Jag har raderat över 1000 mail bara idag!

Åsså ska alltså den lilla bloggen, min bebis, också tas om hand. Jag brukar ha veckomenyer för flera veckor fixade och tidsinställda, inte ens det har jag just nu. Det vill jag också ha fixat året ut, för att kunna strunta i allt ett lite. Här behöver jag inte uppdatera varje dag, men 4-5 ggr i veckan tycker jag ändå att det ska hända något. För min egen skull alltså, för det är ju min dagbok och mitt stödminne.

Men jag är så trött! Och jag blir bara tröttare när jag tänker på hur jag vill att det ska vara. Så det är väl bara att sänka kraven antar jag och ta en fika istället. Kan jag får ihop en par dagar i taget, så kanske jag får nöja mej med det så länge. Tills det kommer ett par regniga dagar, då brukar det vara lättare att få saker gjorda.

För vad ska jag med lite ledig tid till? Det är förstås böckernas värld som lockar. Jag vill läsa! Och frossa i alla böcker som ligger och väntar 🙂

Hur är det med er? Har ni också för lite tid/prioriterar fel? Å vad skulle ni göra med all er lediga tid?

Missa inga inlägg: följ bloggen på Facebook, och mej på instagram

Ett svar på ”Tiden går liiiite för fort just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *