Hälsomässan

Hälsomässan

Har redan kommit upp i 12 200 steg! Vilket iofs inte är så konstigt kanske, vi har nämligen både handlat och gått på mässan. 4-5 timmar och sammanlagt 3 mässhallar blir måååånga steg 🙂

Vi hade biljetter till Hälsomässan, men tyckte vi kunde unna oss 60 kr för att kunna gå på mat- och båtmässan också. Med facit i handen hade vi gott och väl kunnat hoppa över dessa… men men.

Först på morgonen, nästan mitt i natten för att vara oss, så skulle vi besikta bilen. Redan klockan 8 skulle vi vara på bilprovningen. Alldeles för tidigt för min smak. Men vi kom i tid, tyvärr fick vi en tvåa och måste alltså komma tillbaka inom 4 veckor. Surt!

När vi ändå var ute och körde så passade vi på att handla och när allt det var klart så åkte vi hem, lastade ut, skickade vårt veckobrev och lite annat innan vi drog iväg till mässan. Först gick vi till Viktväktarnas monter och hängde av oss. Sen tog vi ett grundligt varv på hälsomässan. Vi träffade en gammal klasskompis som varit med och startat fitnessmagasinet Blossom och flörtade lite med honom. Så nu ska vi få en massa tidningar att dela ut till våra medlemmar 🙂

Det fanns en del att se och göra, men det mesta var en repris från förra året. Så det gick ändå ganska snabbt att ta sej igenom. Sen fortsatte vi in på båtmässan, men det gick fort – inte riktigt vår grej lixom… matmässan däremot var roligare. Men det borde nog heta vin och spritmässan, eftersom mer än halva hallen är en enda stor vinprovning. Å kör man bil dit så… inte riktigt vår grej alltså. Så vi gick tillbaka till Viktväktarna, träffade vår chef och pratade lite.

Efter drygt 4 timmar var vi färdig, helt färdiga! Benen gjorde ont och vi tog oss hemåt och trillade ihop i soffan. Ett inspelat avsnitt av Hells Kitchen gjorde susen så nu kan vi göra lite nytta igen. Jag ska strax köra Junior till träningen, han har inte fått sina vinterdäck till moppen så den får han inte köra och då får mamma agera taxiservice. Eventuellt ska jag röja lilla toaletten så vi kan börja riva där, om benen orkar hålla mej uppe alltså. Blir det inte ikväll så blir det iaf imorrn! Då ska vi komma igång där, måste måste måste!

Hepp! Nu ere freda´!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *