Ibland vill man hinna en hel del…

Ibland vill man hinna en hel del…

Jag har sovit uselt inatt och det var ingen bra planering alls… nu hade jag iofs inte planerat att sova dåligt, det bara blev så…

På torsdagarna åker Martin iväg och jobbar på ett företag inne i stan. Han åker vid 10 och kommer tillbaka ca 13. Då brukar vi åka och äta lunch och sedan ta oss direkt till jobbet. Under de här timmarna i ensamhet ser jag till att fixa hemma och jobba undan lite, så var tanken även idag. Men dagens lista var så lång att det inte känns som jag gjort ett smack! Å då har jag ändå inte tagit tid till frukost… jag tog ett kokt ägg på stående fot och ett glas c-vitamin vid datorn.

Jag har gjort ett utkast till morgondagens veckobrev, beställt affischer på våra öppettider, packat ett paket som ska i retur till Viktväktarna, skickat kort till medlemmar som varit borta ett tag och någon som gått i mål, jag har delvis packat ur bilen som var full med tomma kartonger och kollat Tradera-inbetalningar samt påmint de som inte betalat.

Jag borde hinna dammsuga, köra igång en tvätt- och en diskmaskin och lämpligtvis tömma diskmaskinen som det nu är ren disk i… lixom enklare att få in den skitiga disken då… jag borde också gå en längre promenad med Baileys och inte bara släppa ut honom på baksidan. Jag borde också packa de tradera-grejer som är betalda och packa ur resten av grejerna som inte ska vara i bilen…

Jaja, jag kanske hinner några grejer till och sen ska vi äta sushi och då får jag energi för minst 20 personer så jag hinner resten av grejerna innan vi måste åka till jobbet. Japp, så får det bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *