Då vare dax igen…

Då vare dax igen…

Började känna lite i halsen igår… men det går väl över tänkte jag. Inatt vaknade jag av att det gjorde rejält ont, så ont att jag fick ta en halstablett mitt i natten. Å i morse var det lixom kört, det var bara att erkänna att jag åkt på en ny förkylning. Vi som skulle följa med och titta på Seniors skyttetävlingar idag 🙁

Så nu har Martin och Senior dragit iväg på egen hand. Baileys och jag får snällt stanna hemma. Junior är och tränar, sen åker han till Mandisen en stund. Jag har pysslat vid datorn, bla slutbetalat resan. Har sällan sett fram emot semestern så mycket som jag gör i år, det ska bli så skönt med SOL! Bara 6 veckor kvar!!!

Medan gänget är borta ska jag röja ur lilla toaletten. Pappa kommer hit och hjälper oss att ta bort toastolen och handfatet, sen är det bara att röja. Medan han är här ska han hjälpa oss att sätta upp de sista listerna i hallen både uppe och nere. Kanske börjar vi slipa trappen också… sen blire mat med hela gänget. Fläskfilé i ugn med sparris och champinjoner och potatismos, yummie!

Men innan dess är det frukost som gäller för mej, och ett bad… sen ska väl Baileys få komma ut också… det kommer nog gå väldigt långsamt att få något ur händerna idag… snörvel!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *