Halva färdigt!

Halva färdigt!

Jag hann faktiskt måla halva vardagrsrummet två gånger igår, så där är det redan klart! Det är svårt att se hur färgen ska se ut när den ligger i burken, men det blev verklgen jättesnyggt! I burken såg det vitt ut, men på väggen skiftar det mellan ljust ljust grått och ljust ljust lila, beroende på hur ljuset faller på väggen.

Idag ska vi sätta de sista listerna på plats och flytta dit möblerna. Vi ska spegelvända hela vardagsrummet så att vi får tv-hörnan i den mindre delen och umgängesdelen med piano och matbord i den lite större delen.

Imorrn hinner jag nog bara måla en gång, men på fredag ska det hela vara klart! Det verkar bli väldigt mycket färg kvar så vi går nog vidare mot köket direkt och använder samma färg men lägger till en bård eller nåt. På så sätt får vi två helt nya rum för 500 spänn! Det gillar jag  🙂

Det är nog ingen som kan förstå hur skönt det här känns för mej. Äntligen vet jag hur jag vill ha det och kan få det så. Inga små barn som behöver funktionella lösningar eller råkar ha sönder/smutsar ner. Ett enheltigt utseende i hela huset, en slags harmoni.  Äntligen! Röra är stressande för både kropp och själ, nu blir det ordning och jag får lugn. Härligt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *