Härliga dagar i solen

Härliga dagar i solen

Solen skiner = jag är aldrig inomhus! En av förklaringarna till varför jag inte skrivit något. En annan förklaring är att jag inte haft något att skriva… funderingarna kring det där kollot snurrar fortfarande. Det är något jag verkligen skulle vilja göra!

Igår lyckades vi städa av vår uteplats ordentligt. Vi slängde skräp och kan nu använda den som det är tänkt. Nu kan man väl säga att alla spår av översvämningen är utplånade. Äntligen! Så igårkväll satt vi där och drack varsin cider och hade det jättemysigt. Det var en otroligt härlig kväll.

Idag ska vi röja förrådet och göra fint i rabatterna, de få som är kvar 🙂 Förrådet ser ut som ett katastrofområde, som det nu ska bli ordning på. De sista grejerna från lägenheten i Södertälje ska in där eller ner i källaren, så man kan komma fram i garaget igen. Det känns som hela mitt liv är ett enda stort domino. Man flyttar en grej som rasar några andra på vägen lixom…

Nu känns det iaf som att vi är på rätt väg. Inne är det ok, inte välstädat, men ok… ute är det helt ok! Så det är bara förråd och garage kvar, sen kanske man kan fixa inne så det blir mer än ok? Junior har fått i uppdrag att tvätta huset nu när sommarlovet börjar. Fasaden är vit med svarta prickar och alla dessa prickar ska han skrubba bort. Sen får vi se om huset behöver målas eller om det räcker med att tvätta.

Solen skiner, allt är faktiskt ganska bra.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *