Härliga Linköping!

Härliga Linköping!

Så är vi återigen i härliga Linköping. Hit kommer vi varje år i maj, på Filbyter cup, simtävlingar alltså. Å varje år får vi ett hjärtligt välkomnande av E-M som är speaker på tävlingarna och som jag känt många år nu. E-M och jag lärde känna varandra på en mailinglista för föräldrar för sisådär 17 år sedan och har träffats och hållit kontakten sedan dess. Att vi skulle få simgalna ungar bägge två var inget vi hade räknat med, men det har knutit oss samman och hjälpt oss att träffas under alla år. Skitroligt!

Junior åkte med simklubben medan Martin och jag åkte i egen bil. Junior bor med klubben i en skolan, medan vi bor på hotellet brevid badet. Vi kom fram vid 16-tiden och då hade tävlingarna redan börjat, men vi hann precis för att se Junior simma. Å som han simmade! Ett DM-kval blev det redan första dagen, men triumfen var nog att han lyckades slå sin förebild och tränares tid i 50 m bröst. Den bragden fick hela grabben att lysa av stolthet och triumf  🙂

Det var riktigt kallt på kvällen, tävlingarna är ute, och vis 18-tiden satt vi och huttrade innan allt var slut. Tillbaka på hotellet bad jag om ett extra täcke för att få upp värmen igen. Vi hade köpt med oss bröd och mjukost och åt detta som kvällsmat på rummet för att slippa gå ut igen och för att spara lite pengar. Så med macka, cocosbollar och läsk låg vi och kollade på Let´s Dance innan vi somnade.

Klockan ringde redan 7 imorse, jag sov supergott med alla mina täcken. Efter frukost var vi tillbaka på badet och kom precis i tid för att se Junior simma igen. Inga nya kvaltider under förmiddagen, men betydligt bättre och varmare väder. Förmiddagspasset gick snabbt, så vi är redan tillbaka på rummet och klockan är bara 11. Så vi ska väl slappa lite och sen ta en tur på ”stan” för att äta lunch och kolla runt lite i butikerna. Å kl 15.30 är det dax igen – så börjar eftermiddagspasset.

Jag älskar de här helgerna i Linköping. Ungdomarna är supermysiga, de föräldrar som är med är jättebra och arrangemanget är helt friktionsfritt. Allt går smidigt och ungdomarna trivs och har superroligt. Vi får en minisemester och har nästan alltid bra väder. Ett avbrott i vardagen helt enkelt.

Hoppas ni har det bra och ta vara på ledigheten  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *