Hastigt och olustigt…

Hastigt och olustigt…

Igår fick Martin ett samtal från skolan där vi är på måndagar. De tänkte höja vår hyra omedelbart med flera hundra procent och dessutom skulle vi betala retroaktivt för flera år också. Det skulle innebära att vi skulle få betala för att jobba… Tyvärr finns inga papper mellan och oss den förra rektorn, allt är bara muntligt och nu tyckte nya att hon skulle tjäna pengar på oss. Så vi tog beslutet direkt, vi hade inget annat val – vi stänger klassen i Tumba medelbart!

Så med hjälp av Junior och mina föräldrar tömde vi vårt förråd och tog hem grejerna. Jag började omedelbums att leta ny lokal, men vet att det är svårt. Vi har ju redan letat i cirka två år utan framgång, lokaler finns med de är orimligt dyra.

För vår egen skull spelar det inte så stor roll, Martin pluggar och jag kan ta fler pass i Tingsrätten – men vi tycker väldigt synd om våra medlemmar. Särskilt dem som precis har börjat hos oss. Så vi meddelade dem direkt att vi inte haft något alternativ just nu och medan vi försöker att lösa situationen får de komma till Huddinge eller Rönninge. Sen funderade vi lite till och bestämde att vi nog tar en vägning i vårt vardagsrum på måndag eftersom flera inte kan ta sej någon längre sträcka. Baileys kommer vara överlycklig över alla som kommer för att träffa just honom  🙂

Visst kommer det att kännas i plånboken, särskilt som medlemmarna i Tullinge hittat till Tumba nu. Det är iaf en 50 pers som är drabbade. Men vi såg redan igår när vi släppte bomben på Facebook att våra medlemmar är unika och förstår att det inte är vårt fel. Alla var otroligt förstående.

Så idag kommer dagen att gå åt till att åka runt och titta på lokaler och prata med hyresvärdar. Så får vi se vad som händer – tyvärr hoppas jag inte särskilt mycket faktiskt… Trodde jag skulle få svårt att sova och drömma massor, men jag har faktiskt sovit jättegott. Så det kanske finns en mening även med detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.