Lotta Bromé & Jag

Lotta Bromé & Jag

Igår hände en kul grej!

Jag är med på en massa sidor på Facebook och skriver en och annan kommentar när ämnet berör mej. Igår pratade man om att resa ensam på P4´s sida med Lotta Bromé och eftersom jag har planer på att resa iväg ensam om något år så skrev jag det. När Martin och jag är ute och går med Bailey ringer telefonen och en Micael från P4 presenterar sej. ”Du vet varför jag ringer va?” Säger han och jag börjar gapskratta. Jo, jag fattar varför  🙂

Han ber mej att berätta mer och säger sen att jag kommer att bli uppringd vid 14.45för att vara med i programmet och prata med Lotta och Alexandra Pascalido som var gäst i programmet. Jaha… ja men då är jag väl det då.

Martin får köra när vi ska till jobbet, medan jag pratar med radion. Allt går ju väldigt snabbt när det gäller media, men jag berättar iaf att när barnen flyttat hemifrån då ska jag ut och resa alldeles ensam. Lotta frågar vart jag ska och jag svarar att det spelar inte så stor roll bara det är varmt och lugnt. Då frågar hon var jag ska göra där i värmen och jag säger INGENTING! Då börjar hon skratta och håller med om att det låter väldigt skönt. Producenten frågade om han fick följa med  🙂

Vi pratar kanske 2 minuter, sen är allt klart. Lite skillnad från förra gången det handlade om Lotta och mej… då träffades vi i en tv-studio i Umeå. Jag var gäst i hennes program Juni-97 för att prata om hemmaföräldrarnas roll. Då hade jag en hel programpunkt och fick säga nästan hur mycket jag ville. När vi var färdiga blev växeln nerringd så pass att den gick sönder… Kul att man kan lämna avtryck… 

Kul iaf att en liten kommentar på Facebook kan ge såna följder. Sånt händer mej lite då och då och det är ju inte för att det är något särskilt med mej utan för att jag vågar sticka ut näsan. Jag tror att man kan lyssna här, ca 1 tim och 30 min in i programmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *