Hej vare går!!!

Hej vare går!!!

Det händer väldigt mycket just nu och det mesta är väldigt roligt  🙂

Just nu sitter jag på jobbet och lyssnar på Martin. Idag är vi på Huddinge Sjukhus, klassen är inte alls stor – inte konstigt att vi stänger. I bästa fall följer de med oss till våra andra ställen… Martin pratar om måltidsordning, hur viktigt det är att man faktiskt äter frukost, lunch, middag och däremellan mellanmål. Å då känner jag hur min mage knorrar… sen jag började jobba på VV har jag fått en väldigt mysko måltidsordning lixom… men ner i vikt går jag iaf! Det går riktigt bra just nu faktiskt.

Efter jobbet ska vi skynda oss hem. Då kommer en spekulant på vårt köksbord som jag satte ut på blocket i söndags. Skönt att få en grej mindre i garaget och en liten slant för besväret. Efter att ha kastat i oss mat och en fika, åker vi till nästa jobb. Å efter det ska vi eventuellt kolla på en bil igen, just nu har vi två alternativ som verkar intressanta så den här gången kanske det kan bli nåt!

Om inte min pappa och någon av sönerna åker och köper nytt altantak åt oss idag, så gör vi det imorrn. Å imorrn ska vi ta bort det gamla, trasiga, och sätta upp det nya. Alla som hjälper till får sushi på fredag. Något som iaf jag, Martin och min pappa ser fram emot  🙂

Jag hoppas verkligen att det blir ett bilköp nu, jag vill inte titta på en enda bil till. Tänk om man hade hur mycket pengar som helst, då skulle man kunna köpa precis det man vill ha utan att behöva fundera… tänk om…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *