Helgmys på en måndag

Helgmys på en måndag

Då var helgen över för den här gången, men jag har ytterligare en ledig dag kvar  🙂

Vi hann faktiskt nästan allt i helgen som vi hade planerat, städningen av trädgården och förrådet blev kvar – men det är ingen brådska heller så det gör inget. Dessutom behöver trädgården inte städas förrän frosten tagit vildvinet och det är lugnt än så länge.

Men mycket tvättat blev det, huset röjdes, dammsugaren fick jobba, kylen fylldes, veckomatsedel skrevs, sopen hälsades på, hunden motionerades och en massa annat. Dessutom hann vi ligga på soffan och inte göra nåt också. DET är viktigt! De som inte blev gjort den här helgen gör vi nästa helg istället.

Idag är det 70 dagar kvar till julafton och 71 dagar kvar tills planet lyfter och vi har semester. Jag längtar så det nästan gör ont. Det ska bli så otroligt skönt med sol och värme och att bara få umgås med familjen helt utan störmoment. Hoppas dagarna går fort!

Även den här måndagen är Senior ledig, det har blivit lite av en vanan att han och jag är lediga tillsammans på måndagar. Så när jag varit ute med hunden ska vi åka till Maxi och handla tillsammans. Jag handlar – han bär  🙂 Sen lagar och äter vi lunch tillsammans och tittar på nåt på tv.

Ikväll vänder vi lite på veckan och tar helgmyset idag istället. Hela gänget ser ut att bli hemma ikväll, så då har vi bestämt att vi ska äta taco och umgås lite. Junior har en rejäl hosta på mornarna, så han har själv sagt att han inte ska träna så mycket förrän han är helt bra eftersom han har ett gäng tävlingar framför sej. Vi får väl se om han håller det… men det skulle isf innebära att man får träffa honom lite även under veckan. I vanliga fall åker vi och jobbar strax innan han kommer hem från skolan och kommer hem från jobbet när han tränar. Det blir inte många minuter att ses där…

Nähä, bästa att sätta igång dagen kanske? Ska nog börja slå in lite julklappar också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *