Hemresa med strul

Hemresa med strul

Vi kom hem igår, men då var jag för trött för att skriva något här. Hemresan blev lite trasslig, om man säger så…
 
Vi gick från hotellet vid 9 och hade gott om tid att ta oss till bussen som skulle ta oss till flygplatsen. Vi gick runt lite på torget, eftersom jag ville köpa en grej på ett ställe som inte hade öppnat än. Men vi fick ge upp, just den butiken öppnade inte och vi hade inte tid att vänta längre. Vi hann iaf med bussen som vi skulle och kom till flygplatsen precis som vi beräknat.
 
Vi checkar in direkt eftersom vi är tidiga och det inte är någon kö till incheckningen. På arlanda i fredags var det nämligen kaos… Då ser vi att flyget är försenat, 25 minuter. Hmmm, jag skulle ju hinna till jobbet och det var tight som det var… men men, ingen katastrof… än… Vi går runt lite på flygplatsen och tar en bit att äta.
 
Vi går genom tullen och då ändras avgångtiden igen! Nu är vi hela 55 minuter sena och jag börjar få lite ont i magen. Det finns fortfarande tid och en chans för mej att komma när jag borde till jobbet. Vi har en bra ersättare för oss, som iofs klarar sej utan mej – men all redovisning ligger i min dator, så den kan hon inte göra även om hon vill.
 
Jaja, vi kommer iaf iväg 55 minuter sena och landar således på arlanda 55 minuter efter tidtabell. Då börjar ett annat strul. Vi hade inget incheckat bagage, enbart handbagage, för att det skulle gå så snabbt som möjligt. Det skulle bara vara att gå ut genom terminalen och sen direkt till bussen som skulle ta oss till bilen. Problemet var bara att den bussen aldrig kom…. och när den väl kom hämtade den oss först för att sen åka runt till de andra terminalerna.
 
Vi körde ut från parkeringen drygt en timme efter beräknad tid. Det var tom efter rusningstid, men självklart två havererade bilar på vägen. Så våra vanliga 45 minuter från Arlanda, blev 90 minuter. Nu hade jag rejält ont i magen och dåligt samvete. När vi kom fram till jobbet hade vår kollega precis packat ihop allt. Hon var inte alls lessen på oss, men det hjälpte ändå inte mitt samvete.
 
Hur som helst så hämtade vi sallad och tog med kollegan hem. Där gjorde vi klart redovisningen och åt gott. Hon fick se våra 230 bilder från resan och blev nog ganska sugen på att åka dit själv. Där nånstans släppte mitt magonda…
 
Inatt har jag sovit såååå gott och känner mej nu pigg och utvilad. Idag ska vi ta det ganska lugnt, men en promenad ska det ändå bli. I eftermiddag är det återigen jobb.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *