Himla bra midsommarpresent!

Himla bra midsommarpresent!

Idag såg jag äntligen siffrorna på vågen som jag längtat efter! Min vägdag är iofs på måndagar, men jag kände att det hänt nåt och tog en tjyvvägning. Å visst var det så! Äntligen är jag nere på min målvikt igen och ur 60-klubben! Så här lite har jag inte vägt sedan jag gick i mål i Juli 2004. Efter det har vågen bara gått åt fel håll  🙁

Men idag stod det äntligen 59,9 på vågen och jag gjorde äntligen entré i 50-klubben. Där jag hör hemma! Äntligen har jag ett normalt BMI även om det fortfarande är lite för nära gränsen till för högt. Så ett par kilo till ska det bli innan jag är helt nöjd. Men jag nådde iaf mitt stora mål! Siktet var inställt på 1/6, men det tog 20 dagar till… så kan det bli ibland.

Som jag har kämpat och slitit. Det var svårast att komma under 62, sen har det gått lite lättare. Det verkar som att kroppen mår så bra nu att det går av sej själv på nåt sätt. För jag är absolut inte så noga som jag varit förut och ändå har hektona släppt. Men det är klart, en hel del av den stress jag hade förut är helt borta och när knoppen mår bra så mår kroppen bra.

Idag ska jag njuta av detta och hoppas att vågen säger samma sak på den ”riktiga” vägningen på måndag. Jäklar va jag e glad!!!

Trevlig midsommar på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *