Hittills idag

Hittills idag

Vi åkte hemifrån vid 10-tiden, marknaden i Byxelkrok var målet.


Först åkte vi till Valles för att köpa godis! Det är ju lördag. Jag köpte hela 1,16 hg, ”bara” 6-7 points… De andra köpte MYCKET mer! Men jag drog i mej mitt på en gång 🙂


Sen parkerade vi bilen hos bekanta och tog oss in på marknaden. Det första vi såg var båten mellan Öland och Oskarshamn. Vår båt är hel, till skillnad från vissa andra öars…

Vi gick runt lite på marknaden. En gubbe sålde spikmattor, en sån vill jag ha! Godisremmar… vill jag inte ha. Och en massa annat! Vi köpte ett stort vykort, en slipsten och en vattenskål till Baileys. Vicka fynd va?!

Å för en gångs skull, så träffade jag inte enda människa som jag känner. Brukar annars träffa halva släkten och lite till på marknader. På väg hem från Byxelkrok åkte vi och hämtade kroppkakor. DÄR i kassan däremot säger damen brevid mej ”Vi är nästan släkt tror jag…” Jahaja… fattades bara det. Då visar det sej att mina ungar är kusiner med hennes barnbarn. Det är alltså killarna gudfars svärmor som står brevid mej! Haha – kul! Världen är liten.

Väl hemma smaskar vi i oss våra kroppkakor och lyssnar på Morgan Allings sommarprogram. Gjorde ni inte det – så MÅSTE ni lyssna på reprisen eller på webben. Det var nog det mest berörande sommarprogram jag någonsin lyssnat på. Jag har gillat honom tidigare, nu måste jag nog säga att jag beundrar honom. Att han över huvudtaget står upp och kan skratta! Otrolig människa och ett otroligt livsöde. All heder åt Morgan som lämnade ut sin historia till oss.

Nu ska jag återgå till solstolen en stund. Solen skiner och alla är för närvarande sams…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *