Mat för en dag

Mat för en dag

Just nu ser mitt matintag ut enligt följande en helt vanlig dag:

Frukost:
Ett käckebröd med kaviar och kokt ägg – får fart på omsättningen.
En halv liter vatten med en c-vitamin och en mugg te.

Lunch:
En tallrik gröt med en liten klick sylt och mjölk – håller mej mätt länge
alt
En tallrik Yoghurt och en käckemacka med mjukost.

Middag:
En halv kycklingfilé med wokgrönsaker – gott och lite points
alt
Grillad fläskfilé med potatis och grönsaker
alt
En matig sallad med bröd

Till mellanmål någon frukt.

Detta blir ungefär 12-13 points per dag och jag ska igentligen äta 17.
Med hjälp av detta har jag hittills gått ner 1,4 kg sedan förra måndagen. Men trots att jag åt så här igår och dessutom gick nästan en mil, så hade jag gått upp 2 hg. Det är så j-a surt! Men det är måndagsvägningen som räknas, då hoppas jag på bättre resultat. Men igår var jag stressad och jag fixar alltså inte minsta lilla stress i nuläget. Jag måste ha lugn och ro, äta mindre än jag ska och röra mej mer än normalt – DÅ går jag ner i vikt och jag ska ner 6 kg. Nu är jag taggad, men hur kul är det att sköta sej och sen går man upp?

Idag blir det däremot alldeles för många points. Kommer nog upp i sisådär 30… så imorrn har jag deifintivt gått upp. Men så får det vara och jag vet varför, dagens uppgång har lixom ingen förklaring. Kroppen kanske får en chock av all mat idag, men imorrn är vi på banan igen. Man måste ju få unna sej också, inte bara bli slav under maten.

Verkar jag fixerad? Det kanske man kan kalla det… jag kallar det fokuserad!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *