Höstens Blogbag från Loppi

Höstens Blogbag från Loppi

Jag gillar att få paket! Å idag hade jag två stycken att hämta på posten och ett som kom i brevlådan. Det första var ett litet paket med vitaminer från Bodystore. Vi fick en kupong på 100 kr på Bloggmiddagen som jag utnyttjade till sånt som jag använder dagligen för att hålla magen i trim. Så nu har jag så det räcker hela vintern tror jag.

Det andra och största paketet var från Loppi.se. Höstens Blogbag var full med roliga och användbara grejer som nu ska testas. Det bästa var filmen Croodarna, som blir ett bra tillskott till filmhyllan när Minior ska vara här. Vi får väl se om vi smygser den innan han kommer…

Sen var det en av mina favoritmärken på deo, Barnängen Sensitive Deo. Jag gillar ju hygienprodukter som inte luktar, så det här är verkligen helt i min smak! Den kommer att användas flitigt!

Där var också en intressant kryddblandning i en rejält tilltagen kryddkvarn; Coriander & Chilli från Santa Maria. Att användas till det mesta verkar det som; kyckling, fisk, skaldjur… bara fantasin sätter gränsen  🙂

En energibar och en liten liten flaska med smaksatt flytande stevia från Sweet Leaf fanns där också. De där dropparna kan man smaksätta vatten, fil, yoghurt, mjölk – ja nästan vad som helst med. Min är med chokladsmak, så den ska jag nog hälla i mitt lakritste tror jag! Ska bli spännande att testa.

En kanonpåse alltså, som lilla jag får äran att testa. Tack Loppi!

Å det som kom i brevlådan då? Jorå… det var de sista grejerna som vi beställt i julklapp till släkt och familj. Så nu har jag en hel hög med kartonger och grejer som står här och bara väntar på att slås in. Snart… snart får jag ta fram alla julgrejer och pynta julgranen och lägga alla inslagna julklappar där. Första advent ligger allt färdigt under granen och bara väntar på att julafton ska komma. Love it!

Jo tack, läget är mycket bättre idag!

Ps. Glöm inte tävlingen! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *