Hur man väcker en trött matte kl 5.40…

Hur man väcker en trött matte kl 5.40…

Valpen är nu 12 veckor och några dagar och har fått för sej att 5.40 är en ganska bra tid att vakna. Jag håller inte med… Så när han vaknar och tycker det är tråkigt att vara vaken ensam, då kör han alla trick som går för att väcka mej. Å så länge jag inte öppnar ögonen är det ganska lugnt.
 
Han börjar med att nosa mej i ansiktet. Reagerar jag inte då så nafsar han lite lätt i näsan och biter mej i håret. För att få extra effekt lägger han sej över mitt bröst, men rumpan i mitt ansikte och viftar med svansen. Är det fortfarande ingen reaktion då, fortsätter han med att leta rätt på mina händer och nafsar i dem. Vi det här laget VET han att jag är vaken och hoppar runt som en galning i sängen.
 
Då tar jag hans tuggben och ger honom, det ligger alltid redo brevid sängen för att kunna nås lätt. Så gnager han på det en stund och i bästa fall somnar han om efter kanske 30-40 minuter.
 
Det gjorde han idag. Så jag fick sova en liten stund till innan det var dax att väcka barn och gå ut med hund. Det ääääär mysigt med en liten hundvalp, men kanske inte klockan 6 på morgonen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *