I dag mår jag bra!

I dag mår jag bra!

Solen skiner, jag är ledig tom 15.00, jag har sovit gott och helgen var bra. Idag mår jag bra, helt enkelt! Benet känns faktiskt lite bättre. Vi har kanske kommit på vad som orsakat ”ontet… det kan vara så att mina fodrade sk ”curling-kängor” är orsaken. Jag bytte till dem ett tag efter semestern, eftersom de var de varmaste skorna som fanns här hemma. Å ett tag efter fick jag ont i benet… det kan ju vara så att jag kanske inte får den ställning på fötterna eller benen som jag ska/borde ha? Hur som helst så har jag iaf kört med gympaskor sedan i torsdags, då jag kom att tänka på detta. Å inte vet jag om det är tankens kraft eller faktiskt skorna, men benet är iaf mycket bättre idag!

I går avslutades mängder med auktioner på Tradera, 31 grejer såldes och nu kan jag se betalningarna trilla in. En hel flyttkartong med loppisgrejer kunde vi plocka ut från förrådet. Grejer som jag nu packat en del av och som ska skickas i eftermiddag. Vi får grejer både från mina och Martins föräldrar, som de rensar ur vart efter men inte orkar sälja själva. Sen är det ju alla Martins böcker… en hel Agata Cristie-serie gick iväg 🙂 Jag har rensat ur en hel del av våra resguider. Ställen som vi inte kommer att besöka mer och böcker som därför någon annan kan få glädje av. En bok om Tunisien ska skickas till Norrköping eller var det nu var. Tycker det är suveränt att veta att någon annan kan få glädje av mina grejer. Miljövänligt och bra!

Å vilken plats det blir i förrådet! En flyttkartong och en back med böcker är nu utbytta mot en liten kartong. Kartongen innehåller grejer som ligger ute just nu och avslutas nästa helg. Hoppas det går lika bra då. När det är dax att städa förrådet kommer vi nog faktiskt att kunna röra oss där inne 🙂 Bara det där att kunna se vad som faktiskt finns där är höjdare!

Det känns som en bra början på en bra vecka – hoppas min känsla är rätt…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *