Idag blire kräftor!

Idag blire kräftor!

I vår familj älskar vi skaldjur och idag är en av höjdpunkterna på hösten. Imorrn fyller Senior 17 år och hans födelsedag firas alltid med kräftskiva. Eller ja… kräftskiva och kräftskiva… vi är några stycken som ska äta kräftor tillsammans. För som vanligt så kommer inte folk när man bjuder hit dem… Å den här gången var vi ändå ganska restrektiva när vi bjöd in och tog bara såna som kommit till oss förr som närmaste släkten och några till. Men men… bara en gång kvar för honom nu… efter 18 får de fixa sina bjudningar på egen hand.

Så ikväll kommer mina föräldrar hit, Seniors skytteledare med fru och en gammal kompis till mej och hennes familj. Martins föräldrar åkte till Polen igår, så de firar honom genom oss. Vi blir 11 personer viket iofs är ganska lagom för vårt vardagsrum, men ändå… jag hade hoppats på några fler som Senior särskilt ville skulle komma.

Innan kvällen ska vi röja här hemma. Staketet kom inte upp igår, men portalen och grinden är nästan på plats. Kanske kan bli klart innan kvällen… vem vet? Om en liten stund ska vi åka iväg på bakluckeloppis här i närheten, så passar vi på att gå in på secondhand också. En höstjacka till Senior är första prioritet just nu.

Hör det kostiga ljud från vårt hus ikväll, så är det bara vi som slörpar kräftor 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *