Love fredagar!

Love fredagar!

Så är det fredag och min helg har börjat. Det är verkligen så skönt att ha den där extradagen på helgen, värt hur mycket som helst!

Veckan har varit bra med lite ”spänd” eller vad man kan kalla det. Första öppna veckan för hösten vet man lixom aldrig vad man ska vänta sej. Det kan komma massor med folk, som insett att sommaren varit lite för ”god”. Det kan också vara så att medlemmarna uteblir eftersom de vill ”fixa” till sommarens goda innan de ställer sej på vågen igen… Man vet aldrig hur det blir. Måndagen och tisdagen var ganska mycket folk och en hel del nya, onsdagen var mest nya och några ”gamla” medlemmar. Torsdagen blev ett enda stort kaos, men ett trevligt kaos… där hade vi hela 32 nya medlemmar!

De nya är självklart hjärtligt välkomna, men eftersom vi vill ge dem en bra start tar det lite extra tid och vi kunde inte alls öppna klassen efter så tidigt som vi ville. Jag tog hand om 100 personer på ett par timmar och var helt slut när jag kom hem. Det blev en halvtimme framför tv´n, en halvtimmes efterarbete med beställning av mer material mm och sen slocknade jag när jag la huvet på kudden. Å nästa vecka blir det ännu mer folk…

Men nu har jag alltså helg 🙂
Jag ska iofs jobba lite idag med, men gör det i min takt. Ett veckobrev ska skrivas och skickas, nu har vi över 300 medlemmar som får vårt brev varje vecka. Vi ska sätta upp staket och grind på vårt trädäck, pappa kommer hit och hjälper oss. Vi måste handla inför helgens bravader; Senior fyller 17!!! Och vi ska vinka av Martins föräldrar som åker till Polen i eftermiddag och blir borta i 5 veckor.

Borde ta ett ryck i trädgården också… jaja, vi får väl se hur det blir med det 🙂

Nu är det helg!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *