Idag ska jag köpa kamera!!!

Idag ska jag köpa kamera!!!

Jag har gått och suktat på en kamera i flera år nu, en Canon 400D. Jag fick låna en sån när jag var i Indien och tog så enormt bra bilder. Ni kanske kommer ihåg mina tigerbilder??? Då förstår ni varför jag vill ha den kameran.
 
I helgen kollade jag på blocket och hittade en för en bra peng och Vännen sa ”köp den då!”. Vi har råd…. säger han också. En mening som jag inte kunnat säga på hela 2007. Jag tittar på honom för att se om han verkligen menar det han säger och det gör han! Jag kan köpa min drömkamera!
 
Idag är det dax! Vi ska träffa säljaren kl 14.45 på söder, innan vi börjar jobba. Sen har jag min kamera i handen! Imorrn ska vi köpa minneskort och sen kan jag börja leka. Jag vill ju ha en bra kamera när vi åker till Polen och Vännen har aldrig haft någon bra digitalkamera. Men snart har vi…
 
Jippi!!!
Jag är så glad!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *