Ikväll firar vi!

Ikväll firar vi!

Vi är ute med husbilen igen och det är så otroligt mysigt! Bara att vara ute med husbilen är värt att fira, men det finns mer 🙂

Regnet hänger i luften och sen ska det regna mängder hela helgen. Det gör oss inte särskilt mycket, vi ska mest jobba ändå och är det någonstans det är mysigt med regnsmatter på taket – så är det i husbilen. Dessutom får vi sällskap av kompisar, så det blir mest bara mysigt häng i deras bil. Vår är för liten…

Nog för att vi gärna firar att vi är ute med husbilen igen, men det finns mer att skåla för. Vi har nått 2000 prenumeranter på Youtube! Tjoho! Det är inte så lätt som man kan tro faktiskt, mycket svårare än tex instagram.

När vi startade kanalen i juni 2021 hade vi en liten tanke om att så småningom, i bästa fall, nå 1000 prenumeranter. Det är nämligen då man kan bli sk youtube-partner och börja tjäna lite pengar. Med betoning på lite. Det gjorde vi nästan exakt ett år senare och var glada som barn på julafton. Sedan dess har kanalen fått utvecklas lite i sin egen takt, vi har lagt ut filmer – men inte tjatat särskilt mycket på fler prenumeranter. Har de kommit så har de.

Det är alltså ungefär 2,5 år sedan vi startade kanalen och nu har vi nått 2000. Det är helt otroligt och himla roligt. Och det ska vi såklart fira. Vi har inget bubbel med oss, men va sjutton allt går att fira med Pepsi Max och lakritslikör eller hur?

Hur är det då med youtube, blir man miljonär? Njae… det är definitivt inte enkelt att bli stor sk youtuber. Vi får in nån tusenlapp i månaden, men det ökar iofs hela tiden. Allt beror på hur mycket folk tittar, antalet visningar och visningstimmar. Så titta på!!! HÄR kan ni prenumerera och titta huuur mycket ni vill – då blir vi glada 🙂

Vill man bli stor på youtube måste man görs något spektakulärt och unikt. Vår grej är att ta med tittarna på sånt som vi gör, som andra kanske inte får göra, som premiärer, galor och sånt. Men det är filmerna där vi undersöker campingar och ställplatser som vi är mest kända för. MEN vi har ingen husbilskanal – utan en äventyrskanal. Stor skillnad tycker vi.

Det finns väl ingen direkt plan med just kanalen framöver, mer än att fortsätta harva på. Planen som finns i övrigt är att Martin ska kunna gå ner i arbetstid någon dag i veckan, så vi får mer tid att resa och uppleva. Det kan såklart kanalen i bästa fall göra verklighet av. Så småningom.

Tills dess kämpar vi på som tidigare. Åker iväg så mycket vi kan, jobbar från bilen och sköter våra uppdrag. Utsikten från dagens kontor är ju helt ok, vi uppskattar varenda dag med sjöutsikt. Just här står vi i fyra dagar, sen åker vi hem till Tumba igen.

En dag bor vi i husbilen på heltid, vårt drömliv 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Ggg

5 svar på ”Ikväll firar vi!

  1. Grattis till er och era framgångar! Bra jobbat, för det är ju mycket jobb bakom!
    Jag har tyvärr inte fastat för youtube… Kollar bara när jag letar upp något speciellt eller ser något speciellt någon tipsar om. Mina barn däremot kollar ju hur mkt som helst, prenumererar och följer. Men jag hinner liksom inte med det också. Har fullt upp med bloggar och IG, men vem vet, snart kanske jag börjar prenumerera!

  2. Grattis och bra jobbat. Det är nog få förunnat som kan leva på sina sociala medier mot hur många som använder det. Kul att åka iväg ett par dagar i alla fall

  3. Va mysigt att vara ute på vägen igen med husbilen. Njae vädret kanske inte är det bästa men man får göra det bästa utav möjliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *