Ingen motivation just nu…

Ingen motivation just nu…

Usch och fy och blääää vad jag är trött på det här med vikten nu! I 8 veckor har vi varit duktigt och tänkt på vad vi stoppat oss, rört på oss och allt det där som man ska göra för att gå ner i vikt. Å visst har vi gått ner, Jag har gått ner nästan 5 kg och Martin snart 10 kg!!! Skiiiitbra!

MEN… nu har jag tappat gnistan. Just nu vill jag äta precis vad jag vill, skita i om det får plats i min dagsranson eller ej. Har ingen lust att röra på mej, stackars Baileys kan väl ta en tur i trädgården på egen hand? Nä, riktigt så illa är det väl inte, klart han kommer ut.

Helst av allt vill jag bara krypa upp i soffhörnet med en stor påse smågodis och en coca-cola. Lite glass med chokladsås går nog också ner… Antingen håller jag på att bli sjuk eller också är det något annat som spökar… den tiden på månaden kanske…?

Blääää!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *