Höstfixet klart!

Höstfixet klart!

I helgen har vi städat som galna i trädgården och vi hann klart! Så skönt! Dessutom lyckades vi röja garaget också, så nu får vi faktiskt in bilen! Också hur skönt som helst!

Jag konstaterade igårkväll att helgen varit riktigt bra. Vi har hunnit allt vi skulle, tom satt upp en ljusslinga på baksidan. Nu suckar ni säkert högt 🙂 Men faktum är att jag hellre står och reder ut tilltrasslade sladdar när det är lite varmare ute, än i höstrusket i november. Nu är det bara att tända kalaset när tiden är inne. Den slingan jag satte dit igår är som små stjärnor som står i rabbatten på baksidan, den går på timer och lyser en stund på natten from nu. Det är sååå mysigt!

Så kom faktiskt kontaktpojken också – till slut! Jösses vad jag jagat honom för att få till en date. Igår blev det kort, men vi sågs iaf. Han fick en fika och kollade igenom Juniors jultidningar. Alla nöjda och glada. Jag lyckades fixa en matsedel för veckan, lägger ut den senare. Tyvärr lyckades inte vikten något vidare denna vecka. Magen funkar inte som den ska, men tycker ändå inte jag var värd det stora plus som det ändå blev på vågen. Så illa har jag inte skött mej! Martin däremot har varit jätteduktig och gått ner 1,3 sen förra veckan – så nu är han tvåsiffrig igen. Jabba!

Idag har jag en hel del att pyssla med. Jag ska skicka iväg bild och text till provvalet, inte i sista minuten faktiskt 🙂 Jag ska förbereda kvällens invasion och planera öppnandet i Tullinge. Ta en lång promenad med Baileys och i bästa fall ta en tupplur. Ikväll kommer jag nog att vara trött, gissar på att vi får in ca 70 pers ikväll… får se om jag har rätt.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *