Ingen sushi…

Ingen sushi…

De här veckorna när Martin har praktik kommer vi att spara en massa pengar. För det första blir det ingen sushi, om jag inte äter den med någon annan förstås. Och för det andra så kommer han att ha matlåda med sej varje dag, eftersom gänget på hans praktikplats äter lunch tillsammans inne på kontoret. Så nu får väl en del av helgerna gå åt till storkok och matlådeplanering. Å det är helt ok för mej, för då slipper jag att laga mat när jag är ensam hemma och Junior har matlåda innan träningen att ta fram. Alla nöjda och glada  🙂

I bästa fall går vi ner i vikt på kuppen också när det är stenkoll på maten. Gårdagens vägning visade 3 hg minus. Jag trodde det skulle vara mer, men men… det var iaf ner. Tänk att det är så lätt att gå upp i vikt och så vansinnigt svårt att gå ner. Livet är orättvist! 2,5 kg till mål… 2 kg kvar till vikten jag hade innan jul. Jag blir galen!

Igår var jag iaf ute på första promenaden på evigheter. Förkylningen har inte släppt helt, men nu struntar jag i den. Igår var det helt ok ute, men idag är det ny snö igen. Å då syns inte isfläckarna och det blir läskigt att gå. Så vi får väl se hur det blir med dagens promenad… just tisdag och torsdag är det svårare att hinna med dem eftersom jag måste åka tidigare till jobbet.

Just nu intalar jag mej att det nästa månad är en vårmånad och då bara måste det ju vända. Då måste ju solen börja värma och snön försvinna för gott. Igår anmälde jag vårt första lag till Vårruset, så nu vill jag ju börja springa också. Men då måste jag vara helt frisk och isen ska vara borta… att det alltid ska vara nåt hinder på vägen. Blä!

Jag gillar inte tisdagar, men nu är den här och snart är den över. Jag behöver nog sushi! Bye!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *