Inte så smart kanske…

Inte så smart kanske…

Det var väl inte så där jättesmart att åka iväg och jobba igår, men vad har man för val som egen företagare…? Dessutom tyckte jag att jag mådde ganska ok då… Det gör jag inte idag!

Igår hostade jag från och till, men var ganska pigg efter att ha tagit en tupplur mitt på dagen. Det var en himla massa folk, trots ösregn och adventsvecka. Så det var mycket att göra och just den här veckan har vi självklart inventering, så kvällen blev lite längre än vanligt. Som egen företagare och kanske särskilt i den bransch som vi rör oss i, är det faktiskt helt otänkbart att stänga med kort varsel. Igår hade det inneburit att ca 100 personer stått utanför dörren och varit besvikna/arga/irriterade och det kan resultera i att de väljer något annat ställe att gå på och då tjänar vi inga pengar. Det är så otroligt sårbart och bara en enda stängning kan innebära en medlem ger upp och hoppar av. Då har de lixom nåt att skylla på… så det är bara att kamma till sej, se så pigg ut som möjligt och jobba på. Snart har vi ju semester!

Natten var helt ok, bortsett från att näsan började rinna igår kväll. Men jag tror att jag sov gott och borde alltså vara utvilad. Men vaknade med skallebang istället… Hade ett långt samtal med TV4 om alla detaljer inför morgondagen och la mej sen i ett varmt bad. Jag får taxi både till och från tv-huset och lunch där, så jag behöver inte göra nånting själv. Det känns himla bra med tanke på hur jag mår just nu. Lite alvdeon och halstabletter så ska jag väl fixa den där inspelningen, om inte annat så har jag ju en läkare bredvid mej  🙂  Försökte hitta någon att käka lunch med, men tyvärr så är alla mina tv4:a-kompisar lediga imorrn. Jaja, det går fler tåg.

Här sitter jag alltså med en tappkran till näsa, huvudvärk och stötvis hosta och försöker jobba. Det går… sådär… Borde skriva ihop ett veckobrev, men lyckas inte skriva så nån kan förstå vad som står och får inget sammanhang ens själv. Tänkte att jag kunde skriva ett blogginlägg först, så kanske skrivkrampen släpper… men jag vet inte. Det här inlägget känns också lite förvirrat och ostrukturerat. För nog bli att slänga i en tvätt och fixa lite lunch, så kanske jag kan få nåt ur händerna sen. Vi får väl se.

Klockan 16 är det dax att åka till jobbet igen, se pigg ut, ta hand om alla våra fina medlemmar, inventera, åka hem, äta och sen dö. Nä, visst ja! Det är ju Hells Kitchen ikväll, det måste man ju se!
Ha en bra dag alla fina cybervänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *