Jabba!!! Jag är bjuden på teater!!!

Jabba!!! Jag är bjuden på teater!!!

En av mina allra bästa kompisar frågade idag om jag ville följa med och se Sissel Kyle på lördag. Hon hade fått två biljetter och villa ha med just mej  😉
 
Klart jag ville! Men jag var ju tungen att kolla logistiken och allt sånt först. Kollade med Vännen som sa att jag självklart skulle gå, han tyckte jag behöver det – att VI behövde det (kompisen och jag alltså).
 
Ingen kan nog förstå vad det betyder för mej. Det hade ju aldrig funkat om inte Vännen funnits i mitt liv. Visst, jag hade kunnat fråga mina föräldrar, men inte utan dåligt samvete. Nu kan jag glatt åka iväg och verkligen ha skoj och njuta av det.
 
Jabba! Jag är såååå glad!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *