Jag är överbevisad…

Jag är överbevisad…

Visst har väl ni också hört om magneter och energier som ska få en att sova bättre, ha mindre värk osv? Det hade jag också gjort och inte trott ett dugg på det! Men jag hade förstås inte provat, så jag kunde egentligen inte uttala mej om det… Men jag trodde absolut inte på det ändå!

När jag var på Fitness galan träffade jag Stefan och Carro som jag känner sen tidigare. Stefan gav mej två magnetarmband för att överbevisa min skepsis. Jag fick ett ”blingigt” att ha på event och festligare tillfällen och ett i silikon att ha dygnet runt. Testa kan man ju alltid göra… å testat har jag gjort, ärligt, kritiskt och med vidöppet sinne.

Jag satte på mej bägge armbanden redan på plats på mässan och har vissa dagar haft bägge två och jag kan utan tvekan säga att de funkar! Hur mycket jag är försöker att förklara bort effekterna, så går det inte. Det funkar faktiskt!

Jag har ont dygnet runt pga fibromyalgin, jag fryser om det är kallare än 15 grader och jag sover hur dåligt som helst (sömnapné) om det inte är mörkt och knäpptyst. Efter några dagar kom jag på att jag inte frös lika mycket och att värken i ffa händerna var MYCKET bättre. Jag glömde armbandet en natt och sov riktigt, riktigt dåligt efter att faktiskt ha sovit himla bra flera nätter i sträck trots snarkofagen i samma säng. Jag märker effekten tydligt, så nu vågar jag inte ta av dem mer än när jag duschar.

Så nu önskar jag mej ett av de i stål som är skitsnygga! Det finns bla i silikon och rosa stål och blingiga med rosa och vitt glitter. Vi får väl se om tomten kanske kommer med ett nytt till jul… Hur som helst så tycker jag att ni ska testa själva. Jag var väldigt skeptiskt men jag är numera överbevisad. Å eftersom jag mår så mycket bättre vill jag ju ge andra chansen att också göra det. Så gå in på EA SWEDEN och kolla vilka olika armband det finns. Ge dej chansen att må lite bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.