Jag är så stolt!

Jag är så stolt!

Mina ungar är bara sååå duktiga! Idag har jag fått sms flera gånger där de berättat att de redovisat grejer i olika ämnen och hur det har gått. Senior är långt över sina terminsmål och nu ser vi fram emot hans första betyg. Junior har satt väldigt höga terminsmål och inte riktigt nått fram, men på god väg.
 
Extraungen M har också nästan nått sina mål, sånär som i ett ämne. Idag ska vi sitta en stund till och fixa med engelskan, sen är han i hamn där också. På fredag får jag ett nytt extrabarn, E, som har frågat om hon kan sitta här och få lite hjälp. De är så himla duktiga!
 
Både mina egna killar och de två extrabarnen gör mej alldeles varm om hjärtat. De är trevliga, ambitiösa och smarta ungdomar som jag gärna har runt mej. Så länge jag har tid, ork och möjlighet får de gärna sitta här och plugga. Jag har verkligen inga problem med det!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *