Två okända män följde mej hem…

Två okända män följde mej hem…

Var på möte i stan igår och det värsta jag vet är att gå ensam hem när det är mörkt. Man ska nämligen gå genom en park som är oupplyst och där jag vet att det händer en massa skit. Jag har ju suttit i tingsrätten…
 
Från Riksdagen var vi tre stycken som gick tillsammans, vi skulle ta samma tåg. I Flemingsberg hoppade en av, medan vi andra två gick av tillsammans i Tumba. Sen skulle den andra åt ett helt annat håll än jag. Då såg jag två killar från Lugna Gatan och frågade helt enkelt om inte de kunde gå åt mitt håll. Självklart kunde de det!
 
Så jag gick med två killar i 25-årsålder och hade jättetrevligt där i mörkret  😉  Vi pratade om struliga ungdomar och hur allt börjar i hemmet och lite om deras bakgrund mm. Så jag kom hem hur säkert som helst! Skönt att slippa gå ensam.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *