Jag fick blommor av chefen!

Jag fick blommor av chefen!

Dagen var helt ok, folket på kungsgatan blir trevligare och trevligare  😉
 
När dagens jobb var slut åkte Vännen hem och lämnade mej kvar där. Jag hade grejer att göra ändå, rensa kortlådor osv. Regionchefen kom dit vid 16-tiden och vi bubblade lite, hon är jättebra. Sådär vid 16.45 började det drälla in folk, då var jag fortfarande inte helt färdig utan fortsatte i godan ro. Kl 17.00 började chefen mötet och jag avslutade det jag höll på med sisådär 10 minuter senare.
 
Det blev ett bra möte. Vi åt, pratade och drack gott. Mitt i en stor tugga gott italiens bröd med nån god preuscutto säger chefen att hon vanligtvis inte brukar ge bara en person uppmuntran men att detta var ett undantag och så räcker hon över en stor bukett blommor till mej. Jag blev minst sagt förvånad! Jag har väl aldrig fått en sån uppskattning på jobbet förut – hur kul som helst. Hon förklarade kort att det är för att jag ställer upp och hjälper till med allt som behövs och lite till. Så glad och stolt jag blev!
 
Vid 18.45 började folk droppa av, jag stannade kvar och hjälpte till att plocka undan. Då kunde vi prata ostört om både det ena och det andra. Efter en stund gick vi mot tåget, men stannade på gatan och pratade ytterligare en stund innan vi skildes åt. Det var lite konstigt att gå till och sen åka tåget ensam, det gör jag ju alltid med Vännen – men han mötte mej på vägen hem istället.
 
Jag fick med mej en flaska vin som inte gick åt på mötet, så den ska vi dricka upp nu. Kolla lite tv och sen SOVA!
 
Tralla! Jag har fått en blomma!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *