Jag fick nog!

Jag fick nog!

Mitt hår växer som ogräs! Det gör naglarna iofs också, men det är mer ok. Jag tänkte att jag kanske skulle låta håret växa ut igen, det brukar bara ta något halvår att gå från kort till axellångt. Men igår när jag tittade mej i spegeln fick jag nog och gick ner till min frisör och bad henne ta bort det.

Min frisör får nästan alltid göra precis som hon vill. Ibland har hon varit på kurs och lärt sej något nytt, då testar hon det på mej. Igår klippte hon bara kort och gav mej en frisyr igen. Kort och lättskött! Jätteskönt!

Jag vet inte hur det är med er. Men jag kan tröttna på hela min uppenbarelse lite då och då. Känna mej fel både utanpå och inuti. Å då vill jag göra något åt det NU! Allt går ju inte att fixa på stört, men hos min frisör är det dropin, så den biten går att fixa direkt. Den där insidan är ju en hel annan sak… det går lixom inte att be någon annan fixa. Men nu är jag iaf ny på utsidan och jobbar konstant med insidan.

Idag blir det ingen träning, om man inte räknar mängder med steg på mässan förstås. Imorrn börjar ”Båtmässan” som egentligen heter Allt för sjön, å idag är det öppet för media och branschfolk. Så klockan 11 ska jag vara på plats och få veta allt om årets mässan och sedan ska jag gå runt och titta på alla utställare och förmodligen käka alldeles för mycket godis…

Glöm inte att tävla om biljetter till Lakritsfestivalen och kolla in alla nyheter på Du i Fokus. Vi har precis lagt in ett riktigt smaskigt recept som ni kan göra i helgen  🙂

Ha en bra dag everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *