Jag fick tvillingar inatt!

Jag fick tvillingar inatt!

Jag hade en så konstig dröm inatt.
Det syntes inte så mycket på mej, men helt plötsligt födde jag tvillingar! Nånstans hemma fick jag alltså två barn, en flicka och en pojke. Mina stora killar hjälpte mej, nån pappa verkade inte finnas.
 
När förlossningen var klar, de kom med två minuters mellanrum, var jag precis som vanlígt igen. Mitt största bekymmer var vem som skulle skriva på pappret, eller hur man nu gör, för att tala om att, och när, barnen var födda. Det verkade som jag var helt oförberedd, för jag hade inga grejer hemma. Kläder verkade jag ha tagit fram, men ingenting annat.
 
Tjejen hade jag iaf ett namn till, nu fick jag min Veronika. Vad pojken skulle heta har jag ingen aning om, då vaknade jag…
 
Undra just vade en sån här dröm betyder… nån som vet?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *